Meest gestelde vragen

Heb ik een verwijzing nodig voordat ik mij kan aanmelden?

Nee, sinds 2006 is het niet meer verplicht om een verwijzing te hebben als u zich wilt aanmelden bij een fysiotherapeut.

Waarom worden er twee behandelingen gedeclareerd tijdens het eerste bezoek aan de fysiotherapeut?

Indien u geen verwijzing heeft, voert uw fysiotherapeut een screening uit om te beoordelen of uw klacht behandeld kan worden door de fysiotherapeut. Als uw fysiotherapeut beoordeelt dat hij/zij uw klacht kan behandelen, wordt er een intake en een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. De zorgverzekeraar ziet dit als twee aparte zittingen en vandaar dat deze dan ook apart van elkaar gedeclareerd moeten worden door ons. Mocht u beperkt (aanvullend) verzekerd zijn, dan kan het handig zijn om, ondanks de directe toegankelijkheid, eerst langs de huisarts te gaan. De huisarts voert dan de screening uit, waardoor deze niet meer door uw fysiotherapeut uitgevoerd hoeft te worden. Indien u dus met een verwijzing zich aanmeldt, wordt er maar 1 zitting gedeclareerd.

Wat moet ik meenemen tijdens de eerste behandeling?

Voor onze administratie is het belangrijk dat u een identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs mee neemt. Het meenemen van een handdoek is niet verplicht.  

Contact

Rengerslaan 2A
8917 DD Leeuwarden
(058) 2130478

Volg ons!

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.